2010-04-30

Új termékek, új akciók, éljen a tavasz!

Igen, a tavasz valóban megérkezett végre! :))
Ezt köszöntendő, mi is készültünk. Új, tavaszi stílusú miltonkapocsaink vannak! Ezek szokás szerint 2 méretben rendelhetőek, 16 mm-es és 22 mm-es változatban.


Ha tavasz, akkor nagytakarítást is rendezünk! Első lépésként néhány akril pecsétünkből adunk 20% kedvezményt! Nézzétek meg, melyek kerültek az akciós lapátra!

Postaköltséget is spórolhatsz! Ha nincs rögtön szükséged a megrendelt eszközökre, akkor megvárhatod, összegyűjtheted az akciók során a termékeket és azt együtt veheted át a júniusi scrap-táborban! Ezt  az igényt mindenképpen jelezd nekünk!

Lelkes vásárlóink számára alakítottuk ki a Boszorkány-Tanonc és Boszorkány-Mester törzsvásárlói lépcsőket, amelyekkel a jövőben kedvezményekhez jutsz vásárlás esetén, sőt kis meglepetésekkel is kedveskedünk alkalomadtán.

A jelen mellett nagy szerepe van a múltnak is, ezért kétféle bélyegzőt is terveztünk. Az egyik egy 10 cm x 7,5 cm-es szöveges bélyegző, amellyel akár háttérszöveget is nyomdázhatunk. A szavak különállóak, tehát egyenként is felhasználhatóak. A másik bélyegző 9 darabos, 10 cm x 15 cm-es és régi tárgyakat ábrázol. Ideális nosztalgikus oldalakhoz, nagyszülők, ősök vintage képeihez.
Ezek a bélyegzők most még csak előrendelhetők, ezért nem jelenítettük meg a termékeink között. A kisebbik ára 1500 Ft, a nagyobbé 2800 Ft.


Ne feledd: a bélyegzőkre vonatkozó akció csak május 10-ig tart, utána más termékeink lesznek akciósak! Érdemes gyűjteni, megvárni és esetleg személyesen átvenni a scrap-táborban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.