2010-03-24

Jönnek a kicsik! - Újdonságok

Akár babákról, akár csomagokról legyen szó. :))
Az eddigi lila-zöld csomagok mellett mától babás üdvözlőlapok, köszöntők készítéséhez hasznos Fiú- Lány mini csomagokat is találhattok nálunk. Természetesen rózsaszínű és kék változatban.
A csomagok 1-1 m szalagot tartalmaznak, 3-3 db fa gombot, 3-3 db textil miltonkapcsot és 3-3 db nyomtatott címkét. A szalagok és a miltonkapcsok mintája véletlenszerű egy csomagon belül. A szalagok variációi itt láthatók:A csomagban látható textil miltonkapcsok pedig egyenként is megvásárolhatók 10 társukkal egyetemben:


Hogy még ötletesebben felhasználhatók legyenek ezek a kiegészítők, digitális címkéket is terveztünk hozzájuk:

A címkék színvilága illik a mini csomagokéhoz, a grafika pedig a miltonkapcsokhoz.
Méretileg úgy készítettük el, hogy cakkos és sima kör, négyzet vagy téglalap alakú lyukasztóval is ki lehessen vágni, de természetesen sima vagy mintavágó ollóval is több lehetőséget aknázhatunk ki.


A papírszalagból masnit készíthetünk, vagy szélvágó/mintavágó ollóval díszeket készíthetünk. A felhasználáshoz csak néhány ötlet:Végül két felhasználás. Fiú, illetve kislány születésre értesítő és gratuláló lap nemmondommegkinek. :P
A fa gombokat fehér akrilfestékkel illetve kék macskaszem tintával festettem be. Használtam széllyukasztót és mintavágó ollót. A lányos lap első körét cakkos körlyukasztóval vágtam ki, a harmadik, legalsó lapot pedig mintavágó ollóval vágtam körbe.

Felhasznált elemek:
CreatiWitches: Fiú- csomag, Lány-csomag

CreatiWitches: Megszületett címkék - Fiú és Lány
Kraft színű fotókarton
Kék színű BasicGrey karton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.