2010-02-04

Új termékek!

Jól eltűntünk mostanában, de mentségünkre legyen mondva, sokat dolgoztunk, agyaltunk. :))
Úgy gondoltuk, hogy az erősebb nem képviselői talán nincsenek oda a piros-rózsaszínű színkombinációért, elég lehet nekik már a szívecskés forma is ;), ezért az eddigi miltonkapcsainkat zöldes-lilás színben is elkészítettük. Valentin napra férfiaknak. Például. De semmi sem kötelező, az ötletek száma végtelen.


Ha már benne voltunk a Valentin napi készülődésben, akkor a miltonokhoz hozzátettünk még 1 akril bélyegzőt és pár fából készült, pecsételt szívet egy klassz színben illő szalaggal és megszülettek a Csomagok. Rögtön ebben a két színben, véletlenszerű mintákkal, de nem készítettünk belőle sokat, úgyhogy csak a készlet erejéig kaphatók!

Ha már Valentin, akkor idén nem doboz, hanem tasak. A lila kraft született meg először, szerintem ideális férfiaknak. Aztán a másik egységcsomag segítségével a piros.


És ha már tasak, akkor letölthető formában is közzétettük az oldalon a tasak sablonját. Kinyomtatva rögtön felhasználható vagy sablonként egy mintás papírral. Így hozta egyik dolog a másikat. :))

Használjátok szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.