2009-10-16

Párra várva

DT tagjaink igen szorgalmasak voltak, itt lapul a postafiókomban 3 új alkotásuk is. Ma csak egyet mutatok, hogy maradjon szombatra és vasárnapra is látni-olvasnivaló.
Még mindig a téli készletekkel dolgoztak, de ezúttal (nem csak téli:-)) scrapbook oldalakat és egy kis okos segítőt készítettek.
No akkor lássuk a medvét, pontosabban Rika téli párváró oldalát:-)), melyen a Hóesés háttérbélyegző készletet használta.

"Ehhez az oldalhoz egy téli képet és dekorációt használtam ugyan, a témája mégsem a tél, hanem a szingli korszakomnak állít emléket.
Díszítésként fóliára és egy négercsók csomagolásából kivágott körökre nyomdáztam fehér StazOn-nal és kék Memento Ink-el, ill. ezek keverésével.


A télies hatás eléréséhez a komment és a díszítés is fóliára került. A kék karton szélét domborítottam, a papíroknál és chipboardoknál pedig egy kevés tintázást alkalmaztam.
Szilvinek nagyon köszönöm a papírokat!
Felhasznált anyagok:
CreatiWitches:Hóesés háttérbélyegző,

Prima Flowers Clear Stamp Journaling Frames,
Adornit, Basic Gray és Rayher papírok,
Adornit betűkészlet,
Maya Road chipboar,
Rayher fém díszek, fólia,
StazOn, Memento ink, Versacolor,
Fiskars domborító,
csomagolóanyagok."

Rika ismét nagyon ötletes oldalt készített. A pecsételt fóliakörökön kívül nézzétek csak a szókirakó címet.
Látogassatok el holnap is, hogy láthassátok a többiek által készített gyönyörűségeket is. És ha még eddig nem láttátok mi készül a boszorkánykonyhában, kukkantsatok be a főoldalra is;-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.