2009-10-10

Angyali üdvözlet :-)


Atyus két karácsonyi lapot is készített a Puttók készlet felhasználásával.


"Az első alapja piros fotókarton. Erre tettem egy négyzetet egy glitteres DCWV papírból. Erre fehér karton került, aminek a szélét Tim Holtz Distresserrel megtépkedtem. Rajzoltam egy ajándékdobozt, színes ceruzával és filccel kiszíneztem. Erre úgy helyeztem el a pecsételt, kivágott és ceruzával kiszínezett puttót, mintha rajta támaszkodna. A szárnyai végét kicsit kihajtogattam.


Mellé a DCWV papírból kivágtam egy karácsonyfát. A tetejére a készlet egyik csillagával pecsételtem, kivágtam, majd Cosmic Shimmer Misttel tettem pirossá és csillogóvá. Megrajzoltam a "talajt" filccel és csináltam egy "boldog karácsonyt" címkét. A fehér kartont átkötöttem szalaggal. Került még rá néhány strassz és egy fém fotósarok. Belülre szintén a készlet egyik bélyegzőjével pecsételtem. Filccel kiegészítettem a sarok részt, hogy egy keretet adjon és írtam bele egy kis jókívánságot."
" A másodiknál kör formát választottam.


A kör lap alapja zöld Bazzil karton. A készlet csillagos pecsételőivel készítettem el a hátteret Brilliance moonlight white tintával. Erre egy Basic Grey papírból vágott kör került, aminek a szélét a distresserrel tépkedtem. Került még rá egy körszelet egy DCWV papírból. Efölé ismét a témaszkodó puttót tettem. Pecsételtem, kiszíneztem és körbevágtam. Átkötöttem szalggal, tettem rá egy címkét és két SBK virágot egy strasszal."

A szép lapokkal egyelőre befejezzük a karácsonyi készülődést (természetesen visszatérünk még a témához:-)).
DT tagjaink szuper scrapbook oldalakat is készítettek, hamarosan azokat mutatjuk meg nektek. És ha kíváncsiak vagytok, kis előzetest is láthattok majd a készülő új készletekből:-))
Szép napsugaras őszi vasárnapot kívánok mindenkinek:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.