2009-09-29

Kit takar a boszorkánysüveg? -1.

Oldalunk indulásakor megkérdeztünk 3 igen ügyes alkotót, segítenék-e termékeink bemutatását ötletes alkotásaikkal. Mindhármuk munkáit nagyra becsüljük, ezért nagyon boldogok voltunk, hogy elfogadták meghívásunkat és a CreatiWitches Őszi-Téli DT-jének tagjai lettek.

S hogy ne csigázzalak benneteket tovább, szeretettel bemutatom nektek első boszorkánytársukat

"Vizsy Tünde vagyok, Linsey néven már sokan ismerhettek. 2007 tavaszán kezdtem el dekorálni a fényképeinket, majd pár hónap után találkoztam az "igazi" digitális Scrapbookkal. 2008 tavaszán pedig a hagyományos technika is rabul ejtett, s azóta nem enged egyik sem. Sokféle stílusban szeretek oldalakat készíteni, mindig az adott képtől és a hangulatomtól függ, hogy épp milyen oldal készül. Fő inspirációm a két kislányom, Lara és Jázmin. A hobbim mára életformává nőtte ki magát."

Linsey boszorkányos ügyességgel egy Karácsonyi visszaszámlálós oldal-t készített, melyhez a "Készíts fát!" pecsét szettet használta. Most még távolinak tűnik karácsony, de meglátjátok milyen gyorsan itt lesz, és ha időben el szeretnénk készülni mindennel, hasznos lehet előre dolgozni egy kicsit:-).


"Az ötletet a gyerekek adventi naptára adta. Az alap kraft karton. Erre Sassafrass egyik téli papírjából vágtam ki kapcsos zárójel formát, de a forma helyett a keretet használtam. A hátoldalát krétáztam, distress eszközzel kicsit megdolgoztam. A fenyőt és a díszeket maszkolós technikával pecsételtem. Azaz először a díszeket egy "post it" papírra pecsételtem, körbevágtam és ezt maszként használva pecsételtem rá a fát az oldalra. Így nincsenek "egymáson" és sokkal élethűbb is. Stampin' up filcekkel színeztem. A csillagot fehér kartonra pecsételtem, kivágtam, színeztem és a fa tetejére ragasztottam.

A visszaszámlálós rész ötletét egy karácsonyi chipboard dísz adta, ami tavalyról maradt.
A chipboardot 24-szer körberajzoltam egy fehér kartonra, majd kivágtam. Mindegyikre pecsételtem valamilyen díszt, dec. 6-ra külön figyeltem, az a nap egy csizmát kapott. A gömbök szélét arany színűt krétával színeztem. Madzagra fűztem a napokat és egy indára kötöztem fel. Még néhány fenyőággal és strasszal egészítettem ki az oldalt, végül felragasztottam az akasztót, ami kenderzsinegből van."

Felhasznált anyagok, eszközök:
CreatiWitches - Készíts fát! pecsét szett

Kraft karton
Sassafras Lass - Royal Bliss - Life is beautiful
McGill punch - Pine
Dovecraft - Adhesive Gemstones
Sizzix - Flourish, Tim Holtz - Distress tool
Hero Arts Fluid chalk - Gold
Colorbox Chalk Ink
Karen Foster - Tan scrapper's floss
Stampin'Up - Whisper Strokes filcek
Uni-ball Signo Broad - White pen
Kenderzsineg

Ha nektek is annyira tetszik Linsey alkotása, mint nekünk (én biztosan csinálok egy hasonlót:-)), írjátok meg.

Hamarosan újabb kreatív boszorkányt mutatunk be nektek. Ha kíváncsiak vagytok, ki lehet az, és nem akartok lemaradni a bemutatkozásáról, ajánlom figyelmetekbe a hírlevelünket. Egy gyors feliratkozás, és postaládátokba repül minden új bejegyzés:-))
1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és ötletes lapot készítettél!Nagyon Linsey-s (ha lehet ilyet mondani).
    Gratulálok a boszorkánysághoz! :)
    Jó munkát és sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
Design Copyright © 2009. KraftMania Kft.